Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Carne Afumată cu Prune
CARNE AFUMATĂ CU PRUNE
Ingrediente
- 1 kg carne afumată
- 1 kg prune uscate
- 1 ceapă mică
- 2 linguri de zahăr
- făină
Mod de preparare
Se pregătește carnea ca în rețeta anterioară și se trage vasul
de marginea plitei cînd carnea este bine fiartă.
Prunele se ți cîteva ore în apă caldă, se spală și se pun la
fiert cu apă cît să le acopere.
Se fierb la foc mic pînă cînd fructele se umflă și își recapătă
forma inițială.
Atunci se face un sos din zahăr ars care se toarnă peste prune.
Dacă prunele au fiert prea repede și sosul în care s-au făcut
nu este destul de gros, se face un sos de făină care se pune o
dată cu zahărul să fiarbă zece minute, împreună cu prunele.
La fiert se poate pune și o ceapă mică, care se scoate cînd
mîncarea este gata și se aruncă.
Carnea se poate fierbe cu prunele sau se poate adăuga cînd
acestea sînt fierte pe jumătate.
Mîncarea se servește caldă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.