Biftec Elvețian



BIFTEC ELVEȚIAN


Ingrediente

-6 felii mușchi de vacă
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de ulei
- usturoi
- 1 pahar de vin alb
- 1/2 lămîie
- 1 ou


Mod de preparare

Se trec feliile de mușchi prin ou bătut, apoi prin făină
și se prăjesc în ulei încins cîte trei minute pe fiecare
parte.
Se păstrează în uleiul în care s-au făcut și se acoperă
cu un pahar de vin alb.
În sosul acesta se adaugă : zeama de la jumătate de
lămîie, sare și usturoi tocat mărunt.
Se fierbe totul acoperit un sfert de oră, după care se
scot biftecurile pe un platou garnisit cu legume sote și
se acoperă cu sosul în care s-au făcut ; se servesc imediat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.