Biftec Corsican




BIFTEC CORSICAN


Ingrediente

- 6 felii de mușchi de vacă
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lingură de oțet
- sare
- usturoi
- verdeață



Mod de preparare


Se spală carnea, se șterge cu un prosop curat și se taie felii,
se ung cu ulei și puțin muștar, se așază unele peste altele și
se lasă la rece o oră.
Se prăjesc în ulei încins cîte 4 minute pe fiecare parte.
Se scot și se lasă pe o farfurie, la cald.
În uleiul în care s-au prăjit feliile de carne se pune o lingură
de oțet și se amestecă, apoi se adaugă usturoi, după gust, o
lingură de pătrunjel verde tocat fin, se fierbe cîteva minute,
după care se răstoarnă peste biftecuri.
Biftecurile se servesc calde, cu garnitură de legume.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.