Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Friptură Welington
FRIPTURĂ WELINGTON
Ingrediente
Video carne de porc la cuptor cu...
- 1 pulpă de porc
- 1/2 ficat de porc
- 2 rinichi de porc
- 100 g carne tocată
- 2 gălbenușuri
- 1 felie de pîine
- cimbru
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ceașcă de vin alb
- sare
- piper măcinat
- mentă măcinată
Video carne de porc la cuptor cu...
Mod de preparare
Carnea se spală, se curăță de oase și de pielițe, se
înlătură grăsimea și se desface cu lama unui cuțit
pentru a se subția.
Se pune pe o planșetă de lemn, se bate cu bătătorul,
se sărează și se piperează după gust.
Separat se taie ficatul și rinichiul bucăți mici și se
amestecă toate cu carnea tocată.
Amestecul se sărează, se leagă cu o felie de pîine
înmuiată în apă rece și cu două gălbenușuri crude,
apoi se omogenizează.
Se întinde amestecul în strat subțire peste pulpa de
porc, se rulează friptura, se leagă cu o ață de bumbac
și se pune în tavă cu o ceașcă de ulei și o ceașcă de apă.
Se introduce tava în cuptorul cald și se prepară friptura
la foc potrivit, stropind cu sosul din tavă, din cînd în cînd.
După două ore se adaugă vinul și se lasă să scadă sosul,
apoi se servește.
Video carne de porc la cuptor cu...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.