Friptură la Grătar




FRIPTURĂ LA GRĂTAR


Ingrediente

- 6 felii de carne marcă de porc
- 1 lingură de ulei
- sare
- cimbru
- usturoi




Mod de preparare


Se spallă carnea, se șterge cu un prosop curat, se bate
ușor fiecare felie, apoi se pune pe grătar.
Se frige în cuptorul aragazului sau pe un grătar special,
care se așază direct pe flacără.
Carnea se unge cu ulei înainte de a fi pusă pe grătar și
se sărează cînd friptura este aproape gata.
Friptura se frige la foc potrivit, cu o tavă cu apă pusă
sub grătarul aragazului.
Se parfumează cu cimbru cînd este gata și se servește
cu mujdei de usturoi.
Friptura se face în același fel pe jar, pusă direct pe un
grătar de sîrmă.
Se întoarce des, ca să se pătrundă bine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.