Fasole Verde Dietetică



FASOLE VERDE DIETETICĂ


Ingrediente

- 1 kg de fasole verde
- 1 ceapă
- verdeață tocată
- 1 ceașcă de ulei
- 3 roșii decojite
- sare
- 1 lingură de supă concentrată



Mod de preparare

Fasolea se curăță de codițe și de vîrfuri, se spală cu apă rece și
se pune să fiarbă într-o cană de supă caldă sau în apă caldă.
Se acoperă cratița cu un capac, se micșorează focul și se fierbe
înăbușit o oră.
Fasolea lasă mult suc la fiert și nu trebuie acoperită cu apă
la gătit.
Se sărează mîcarea, se adaugă ceapa tocată mărunt, o ceașcă de
ulei, o lingură de supă concentrată și verdeață tocată mărunt.
Se fierbe în continuare o jumătate de oră, după care se adaugă
roșiile decojite și se taie felii subțiri, se mai fierbe mîncarea doar
zece minute și se ia cratița de pe foc.
Se servește caldă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.