Fasole cu Tarhon



FASOLE CU TARHON

Ingrediente

- 1/2 fasole boabe
- 3 roșii decojite
- sare
- piper boabe
- 1 păstîrnac
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 2 cepe
- 1 ceșcuță de ulei
- 1 legătură de tarhon


Mod de preparare

Se alege fasolea și se pregătește după indicațiile de la
rețeta anterioară  , apoi se fierbe cu un păstîrnac și
puțina sare o oră.
Se adaugă morcovii, cepele și ardeiul gras tocate mărunt
o dată cu uleiul și cîteva boabe de piper.
Cînd zarzavatul a fiert, se adaugă roșiile decojite și tăiate
felii subțiri, precum și frunze de tarhon întregi sau tocate
mărunt.
După un sfert de oră se ia oala de pe foc și se servește
mîncarea caldă, cu salată de ardei capia și de roșii, acoperită
cu mujdei de usturoi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.