Cartofi cu Salam la Cuptor



CARTOFI CU SALAM LA CUPTOR


Ingrediente

- 1 kg cartofi noi
- 1/4 kg salam
- usturoi
- sare
- 1 ceapă
- verdeață tocată
- 1 pahar de smîntînă
- 2 linguri de unt


Mod de preparare


Se curăță cartofii, se spală în multă apă rece și se pun
peste ceapa călită cu două linguri de unt.
Peste cartofi se taie mărunt usturoi, se pun felii de salam
și se sărează puțin, după care se acoperă vasul și se lasă să
fiarbă la foc mic.
Cînd cartofii sînt fierți, se pune deasupra lor verdeață tocată
și un pahar de smîntînă.
Se servesc fierbinți, cu salată picantă de roșii și ardei gras.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.