Cartofi cu Ouă la Cuptor




CARTOFI CU OUĂ LA CUPTOR


Ingrediente

- 1 kg cartofi
- 4 ouă
- 200 g brînză sărată
- mărar tocat
- 2 linguri de unt
- usturoi
- sare



Mod de preparare


Se fierb cartofii în coajă, se curăță cînd au fiert și se taie
felii pe lat.
Rondelele de cartofi se pun într-o formă de sticlă unsă cu
unt, peste cartofi se așază un strat de brînză sărată și rondele
de ou fiert tare.
Se încheie operația cu un strat de rondele de cartofi, peste
care se pun cîțiva căței de usturoi, mărar tocat și puțină sare.
Forma se umple cu apă și se lasă la cuptor, la foc potrivit, o oră.
Cartofii se scot din cuptor și se servesc fierbinți, cu salată de
sfeclă roșie și hrean.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.