Tăiței Picanți



TĂIȚEI PICANȚI

Ingrediente

- 200 g tăiței
- 1/2 varză albă
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 lingură bulion de roșii
- piper măcinat



Mod de preparare


Tăițeii se pun să fiarbă în apă care clocotește și se lasă
o jumătate de oră la foc potrivit.
Se spală cu apă rece, se scurg și se lasă deoparte.
Se taie varza fideluță cu lama unui cuțit ascuțit, se toacă
ceapa mărunt, se pun împreună cu o ceașcă de ulei să se
călească și se lasă să se înmoaie bine, apoi se ia cratița
de pe foc și se răcește amestecul.
Se adaugă o lingură de bulion de roșii și se amestecă bine,
se mai lasă pe foc cîteva minute, apoi se pune amestecul
peste tăiței și se servesc ca un fel de mîncare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.