Tăiței cu Brînză



TĂIȚEI CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 250 g de tăiței de casă
- 300 g de brînză sărată
- 4 linguri de zahăr
- 3 ouă
- zahăr vanilat
- 3 linguri de unt


Mod de preparare


Tăițeii se fierb jumătate de oră în apă cu sare, se
spală cu apă rece, și se scurg.
Se amestecă cu brînză dată pe răzătoare.
Se bat spumă ouăle, se pun peste tăiței, se
omogenizează amestecul lucrînd cu o furculiță
de jos în sus, apoi se răstoarnă într-o fotmă
unsă cu unt.
Ouăle se bat cu zahărul necesar și cu puțin
zahăr vanilat.
Se păstrează o linguriță de unt, care se pune peste
tăiței cînd se introduce forma în cuptor.
Se coc la foc potrivit o jumătate de oră, apoi se
lasă în formă și se servesc calzi sau reci, ca desert.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.