Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Supă Pasată cu Chimen
SUPĂ PASATĂ CU CHIMEN
Ingrediente
- 4 morcovi
- 4 cartofi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 țelină
- 1 rădăcină de păstîrnac
- 2 linguri de chimen
- sare
- 1 ou
- 1 lingură de făină
- 1 lingură de unt
- ulei
Mod de preparare
Se curăță zarzavatul și se pune la fiert întreg, cu multă apă caldă.
După o oră se scoate zarzavatul, se trece prin sită și se pune din
nou la fiert în supa caldă.
O dată cu piureul de legume se adaugă în supă un ou bătut cu o
lingură de făină și o lingură de unt.
Se potrivește de sare și se fierbe supa în continuare, la foc mic,
amestecînd în ea ca să nu se prindă de fundul oalei.
Chimenul se pune într-o cratiță, pe foc mic, cu puțin ulei, se stinge
cu apă caldă și se strecoară.
Zeama se toarnă peste supă, iar semințele se aruncă.
Se clocotește împreună cu zeama de chimen doar zece minute, se
stinge focul și se lasă să se răcească puțin.
Se servește caldă, cu crutoane de pîine prăjită.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.