Supă din Carne de Pui




SUPĂ DIN CARNE DE PUI


Ingrediente

- 1 pui
- 1 țelină
- 1 morcov
- 1 ceapă
- verdeață
- sare


Mod de preparare


Se ține puiul pe flacără după ce s-a golit de intestine și de
măruntaie, se spală în multă apă rece și se pune la fiert cu
multă apă.
Spumuirea se face des, iar după ce supa devine limpede,
se adaugă zarzavatul și ceapa curățate și spălate.
Se fierbe totul la foc mic două ore, după care se scoate
puiul, se curăță de oase, se pune carnea în supă, iar zarzavatul
se trece prin sită.
Supa se mai fierbe o jumătate de oră împreună cu piureul de
legume și cu sarea necesară.
Se ia oala de pe foc și se lasă supa să se răcească puțin.
Se servește cu verdeață deasupra și puțin piper măcinat pus
direct în farfurie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.