Supă de Sparanghel cu Franzelă



SUPĂ DE SPARANGHEL CU FRANZELĂ


Ingrediente

- 1 franzelă
- 1 litru lapte dulce
- 1 lingură de unt
- 2 ouă
- 1/4 kg sparanghel


Mod de preparare


Se alege partea fragedă de la frunzele de sparanghel, se
spală în mai multe ape și se pune planta să fiarbă cu
apă caldă.
Se scoate după o jumătate de oră, se trec frunzele prin sită
și piureul obținut se pune în supă.
Peste supă se adaugă 1 litru de lapte dulce, se sărează, se
adaugă untul și se clocotește încă zece minute.
Cînd se stinge focul, se rade deasupra supei cașcaval și se
servește caldă, cu felii de franzelă prăjite ușor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.