Supă Albă din Carne de Vacă




SUPĂ ALBĂ DIN CARNE DE VACĂ


Ingrediente

- 1 rasol de vacă sau de mînzat
- zarzavat pentru supă
- sare
- 200 g tăiței
- verdeață


Mod de preparare

Se spală carnea, se curăță de resturi de oase și se pune
la fiert cu multă apă rece.
Se spumuiește supa cînd dă în clocot și se continuă
fierberea împreună cu zarzavatul de supă spălat și curățat.
Cînd carnea este bine fiartă, se scoate și se servește cu sos
de hrean, iar supa se strecoară și se lasă să fiarbă cu tăițeii
dați în clocot separat și spălați în apă rece.
După douăzeci de minute se sărează supa, se presară cu
verdeață tocată și se ia oala de pe foc.
Supa albă se servește cu brînză sărată alături și cu piper
măcinat deasupra.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.