Spaghete Milaneze



SPAGHETE MILANEZE


Ingrediente

- 200 g spaghete
- 1/2 kg roșii
- sare
- 100 g unt
- 1 lingură de zahăr
- 100 g costiță afumată sau jambon slab



Mod de preparare


Se pun spaghetele în apă cu sare și se fierb o jumătate
de oră.
Se spală cu apă rece, se scurg și se pun într-un vas
emailat împreună cu jumătate din cantitatea de unt, apoi
se amestecă, după ce untul s-a topit, cu sosul de roșii
obținut din 1/2 kg roșii, îndulcit ușor și amestecat cu
felii subțiri de costiță sau jambon călite cu unt.
Cratița se ține pe foc mic pînă cînd scade sosul.
Se servesc cu cașcaval ras deasupra.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.