Spaghete cu Brînză



SPAGHETE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 300 g spaghete
- 200 g brînză sărată
- 200 g brînză de vaci
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de zahăr
- 3 ouă
- sare

Mod de preparare


Se fierb spaghetele în apă cu sare o jumătate de oră,
după care se spală cu apă rece și se scurg.
Se unge o formă de sticlă incasabilă cu o lingură de
unt, se răstoarnă spaghetele amestecate cu brînză
sărată și brînză de vacă, se acoperă amestecul cu
ouăle bătute spumă, cu o linguriță de sare și cu 2
linguri de zahăr.
Forma se introduce în cuptor, cu bucățele mici de unt
deasupra, și se ține o jumătate de oră la foc potrivit.
Cînd spaghetele sînt rumenite ușor, se scoate forma
și se servesc calde, pudrate cu zahăr sau acoperite cu
cașcaval ras.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.