Pastă de Zarzavat pentru Ciorbe



PASTĂ DE ZARZAVAT PENTRU CIORBE


Ingrediente


- 2 kg morcovi
- 1 kg ceapă
- 1/2 kg pătrunjel
- 1 kg țelină
- 1/2 kg gogoșari
- 1/2 kg varză
- 1/2 kg conopidă
- 1 kg roșii
- și 150 g sare pentru fiecare kilogram de pastă.



Mod de preparare


Se curăță toate zarzavaturile, se trec prin mașina de tocat
carne cu sită mai mare apoi se cîntărește pasta rezultată
și se pune sare.
Se așază în borcane, se toarnă deasupra indelemn de 1 cm
înălțime ca să nu se usuce.
Se leagă și se dă la cămară.
Se poate întrebuința pentru ciorbe cîte 1 - 2 linguri.
Nu se va pune altă sare.
Este bine să se pună în borcane mici, de 1/2 kg.
Borcanele începute se păstrează la frigider.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.