Ciorbă din Zeamă de Varză



CIORBĂ DIN ZEAMĂ DE VARZĂ


Ingrediente

- 1 l de zeamă de varză
- 1/2 litru apă rece
- 6 - 7 căței de usturoi
- sare
- 200 g tăiței de casă
- 2 ouă
- verdeață tocată
- 1 lingură de ulei


Mod de preparare

Se strecoară zeama de varză și se pune împreună cu
apa rece să clocotească.
Imediat ce dă în clocot, se adaugă usturoiul tocat fin
și se mai fierbe zece minute, după care se pun peste
ciorbă tăițeii fierți separați și clătiți cu apă rece.
Se ia oala de pe foc, se drege ciorba cu două ouă
bătute bine, se parfumează cu verdeață tocată mărunt.
Se adaugă în ciorbă  o lingură de ulei și se mai dă
într-un clocot.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.