Macaroane Napolitane




MACAROANE NAPOLITANE

Ingrediente

- 200 g macaroane
- 250 g jambon
- 3 ouă
- 1 pahar de smîntînă
- 1 lingură de unt
- sare
- piper măcinat


Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert în apă cu sare care clocotește,
se lasă să fiarbă o jumătate de oră, după care se scot, se
clătesc cu apă rece și se scurg.
Se pun într-un vas adînc, se amestecă cu jambonul tăiat
fîșii subțiri, se sărează și se piperează și apoi se amestecă
cu trei ouă bătute spumă și un pahar de smîntînă.
Se unge o formă cu o lingură de unt, se răstoană amestecul,
se introduce forma în cuptorul cald, pentru o jumătate de oră,
lăsînd să se coace la foc potrivit.
Se servesc în forma în care s-au preparat, acoperite cu sos de
roșii îndulcit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.