Macaroane cu Nuci



MACAROANE CU NUCI


Ingrediente

- 1/4 macaroane
- 100 g nuci curăţate
- sare
- 50 g unt
- 100 g zahăr



 Mod de preparare


Se pun macaroanele să fiarbă în apă cu sare, se clătesc
în apă rece după jumătate de oră de fierbere, apoi se
răstoarnă într-o cratiţă unsă cu unt.
Nucile se toacă mărunt sau se macină, se amestecă cu
macaroanele, se acoperă cu un strat subţire de zahăr
şi se introduce vasul în cuptorul fierbinte, pentru un sfert
de oră.
Se servesc ca desert.
Macaroanele se pot pregăti şi pe plită, la foc mic.
Se lasă să se amestece cu untul, la cald, apoi se amestecă
cu nucile şi se servesc cu zahăr.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.