Macaroane cu Carne




MACAROANE CU CARNE


Ingrediente

- 300 g carne tocată
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
- 300 g macaroane
- verdeață tocată
- 1 ceșcuță de ulei
- 1 lingură de unt
- 1 pahar sos de roșii


Mod de preparare


Se pun macaroanele în apă clocotește și se fierbe 20 de minute.
Se scot, se clătesc cu apă rece și se scurg bine.
Carnea tocată se călește cu două cepe tocate mărunt și o ceșcuță
de ulei.
Cînd carnea nu mai are sos, se ia cratița de pe foc, se adaugă oul,
se sărează și se piperează amestecul, se pune verdeață tocată și
se amestecă bine.
Într-o formă unsă cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea
astfel pregătită, se introduce forma în cuptorul încins și se lasă
jumătate de oră.
Se acoperă mîncarea cu sosul de roșii, se mai ține în cuptor cîteva
minute, apoi se stinge focul.
Mîncarea se servește caldă.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.