Colțunași cu Vișine



COLȚUNAȘI CU VIȘINE


Ingrediente

- Aluat de colțunași Vezi aici
- 1/2 kg de vișine
- 300 g zahăr tos
- 1 cană de smîntînă


Mod de preparare


Se curăță fructele de codițe și de sîmburi, după
ce s-au spălat în mai multe ape reci.
Se amestecă cu zahăr tos și se pun pe o strecurătoare
să stea jumătate de oră.
Siropul obținut se fierbe pe foc mic un sfert de oră,
apoi se amestecă, într-o farfurie mare, cu o cană de
smîntînă.
Se fac colțunași din aluat ca în rețeta vezi aici, apoi se
umplu cu vișine scurse și se fierb în apă fierbinte.
Se scot și se acoperă cu smîntînă.
Se servesc imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.