Clătite Umplute cu Carne



CLĂTITE UMPLUTE CU CARNE

Ingrediente

- 10 clătite pregătite ca în rețeta anterioară
- 250 g carne tocată
- 1 ceapă
- 3 linguri de ulei
- sare
- 1 linguriță de mentă pisată
- 1 cană suc de roșii
- ou



Mod de preparare


Se călește carnea împreună cu ceapa într-un vas emailat
în care s-au pus trei linguri de ulei.
Cînd carnea nu mai are sos deloc, se ia cratița de pe foc,
se sărează, se piperează și se leagă amestecul cu un ou
crud.
În loc de piper măcinat se poate folosi mentă pisată bine,
care dă gust amestecului și-i dă aromă plăcută.
Cu amestecul de carne se umplu clătitele care se rulează
și se pun într-o formă unsă cu ulei, se acoperă cu sos de
roșii picant sau îndulcit, după gust, se ține forma în cuptorul
cald o jumătate de oră.
Se scot și se servesc calde.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.