Clătite Poloneze




CLĂTITE POLONEZE


Ingrediente

- 250 g brînză dulce de vaci
- 2 linguri de zahăr tos
- 100 ml smîntînă
- 1 pahar de marmeladă de caise sau de prune
- 1 ou
- 10 linguri de făină
- ulei
- sare
- rom
- 3/4 lapte dulce



Mod de preparare

Se fac clătitele ca în rețeta aceasta, se scot pe o farfurie și se
ung cu marmeladă de fructe parfumată cu o lingură de rom.
Clătitele astfel pregătite se rulează și se pun într-o formă unsă
cu unt sau ulei.
Se presară printre ele brînză de vaci în amestec cu zahăr tos, se
acoperă cu smîntînă și se introduce forma în cuptorul cald
pentru un sfert de oră.
Se scot și se servesc calde, presărate cu zahăr farin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.