Clătite Picante cu Pește



CLĂTITE PICANTE CU PEȘTE


Ingrediente

- 1 scrumbie
- 10 g cașcaval
- 2 ouă fierte tari
- 6 - 8 clătite
- piper măcinat
- verdeață tocată
- 1 lingură de unt
- 1 ceașcă de lapte dulce



Mod de preparare

Se curăță peștele de oase, se trece prin mașina de tocat, se pune
într-o farfurie adîncă și se amestecă cu 100 g cașcaval sau
șvaițer ras, piper, verdeață tocată și o lingură de unt.
Se toacă ouăle mărunt și se pun peste amestec, se leagă cu
miezul de la o felie de pîine înmuiat în lapte dulce, apoi se umplu
clătitele care se rulează și se pun într-o formă unsă cu ulei ;
se acoperă cu restul de lapte dulce și se introduce forma în
cuptorul cald pentru o jumătate de oră.
Se servesc fierbinți, lîngă roșii întregi sau castraveți murați în oțet.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.