Tartine Picante cu Creier




TARTINE PICANTE CU CREIER



Ingrediente

- 1/2 franzelă
- 1 creier de porc
- 2 linguri de unt
- sare
- 1/2 ceapă
- piper măcinat
- 2 linguri de smîntînă.



Mod de preparare


Se lasă creierul în apă rece, apoi se pune la fiert în apă caldă
cu sare.
Se scoate, se curăță de pielițe, se sfărîmă cu o furculiță și se
pune să se prăjească cu o jumătate de ceapă tocată mărunt și cu o
lingură de unt.
Cînd ceapa a devenit sticloasă, se trage cratița de pe foc, se sărează
și se omogenizează amestecul.
Se răcește, apoi se subțiază cu două linguri de smîntînă.
Ffranzela se taie felii, care se prăjesc în unt.
Se răcesc și se ung cu amestecul de creier.
Se servesc în aceeași zi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.