Tartine cu Unt și Sardele



TARTINE CU UNT ȘI SARDELE


Ingrediente

- 100 g sardele fără oase ( din conservă )
- 3 castraveciori în oțet
- 3 ouă fierte tari
- 1 linguriță de muștar
- 100 g unt
- 3 - 4 fire de ceapă verde
- 1 franzelă



Mod de preparare


Se toacă mărunt castraveciorii și sardelele, apoi se
trec împreună cu ceapa prin mașina de tocat.
Pasta obținută se amestecă cu untul frecat spumă și
cu o linguriță de muștar.
Amestecul se omogenizează și se potrivește din sare,
după care se ung felii de franzelă prăjite în prealabil
pe plită.
Se așază tartinele pe un platou, se ornează platoul cu
frunze de salată verde și se servesc reci.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.