Sos Genovez




SOS GENOVEZ


Ingrediente

- 50 g unt
- 2 linguri de făină
- 1 pahar de vin roșu
- 2 pahare de supă de pește
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță de muștar



Mod de preparare


Se pune untul într-un vas smălțuit, pe foc moale, și se
înmoaie ușor.
Se adaugă fina în ploaie și se subțiază cu un pahar de
vin roșu.
Se lasă sosul să fiarbă un sfert de oră, apoi se subțiază
cu supă de pește.
Se sărează și se piperează după gust, se mai fierbe
cîteva minute și se ia vasul de pe foc.
Sosul se servește cu pește rasol sau pește prăjit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.