Salată de Vinete Dietetică



SALATĂ DE VINETE DIETETICĂ


Ingrediente

- 1 kg de vinete
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 dovlecel
- 1 ceșcuță de lapte dulce
- 1 ceapă


Mod de preparare


Se coc vinetele la foc iute, se curăță imediat și se lasă
să se scurgă.
Cînd s-au răcit, se toacă cu un cuțit de lemn și se pun
într-un castron.
Se amestecă cu un dovlecel fiert și tocat mărunt, cu ceapă
tocată și frecată cu sare, apoi se amestecă salata cu o
lingură de lemn, adăugînd treptat laptele, apoi uleiul.
Se amestecă într-un singur sens pînă la omogenizarea
completă a compoziției.
Salata nu se ține la rece.
Se servește în aceeași zi.
Laptele și dovlecelul adăugate salatei o fac dietetică.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.