Salată de Ridichi Negre




SALATĂ DE RIDICHI NEGRE


Ingrediente

- 2 ridichi mijlocii
- 1 ceapă de apă
- sare
- 2 linguri de oțet
- 4 linguri de ulei
- 1 linguriță de chimen pisat



Mod de preparare

Se curăță ridichile de coajă, se spală și se dau pe
răzătoare, apoi se pun într-un castron adînc.
Se toacă ceapa mărunt, se freacă ușor cu sare, se
spală în apă rece și se scurge.
Se amestecă cu ridichile, iar peste amestec se toarnă
un sos picant preparat din ulei, oțet, sare și chimen pisat.
Se omogenizează amestecul, se ornează salată cu felii
de măsline și se ține la rece o oră înainte de a servi.
Salata se servește lîngă cartofi prăjiți, cu ochiuri românești.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.