Salată de Ridichi Asortată



SALATĂ DE RIDICHI ASORTATĂ


Ingrediente

- 6 - 8 ridichi de lună
- 4 fire de ceapă verde
- 1 salată
- 1 morcov
- ulei
- 1 lingură de oțet
- sare
- mărar tocat
- 1 ou fiert tare


Mod de preparare

Ridichile se spală și se taie rondele, apoi se așază
în salatieră în amestec cu morcovi și țelină date
pe răzătoare mare.
Amestecul se sărează, se așază într-o salatieră
ornată cu frunze de salată verde, se stropește cu ulei
și oțet, după care se amestecă cu ceapa tocată
mărunt.
Se ornează cu rondele de ou fiert tare, se presară
cu mărar tocat și se servește în aceeași zi.
Ridichile își schimbă gustul repede.
Salata se servește lîngă cartofi noi, cu ochiuri românești.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.