Salată de Praz cu Maioneză



SALATĂ DE PRAZ CU MAIONEZĂ


Ingrediente

- 5 - 6 fire de praz
- 1 lingură de muștar
- 1 gălbenuș crud
- 1 ceașcă de ulei
- 1 linguriță de oțet
- sare


Mod de preparare

Se aleg fire subțiri de praz, se curăță de foile de
deasupra, se taie bucăți mari de 4 - 5 cm, se
clocotesc în apă cu sare.
Se scot după zece minute, se lasă să se scurgă și
se pun în salatieră.
Din gălbenușul crud, ulei și oțet se face o maioneză
groasă care se toarnă peste praz.
Se amestecă cu atenței, se lasă salată la rece o oră
și se servește.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.