Salată de Icre de Știucă




SALATĂ DE ICRE DE ȘTIUCĂ

Ingrediente

- 100 g icre de știucă
- 500 ml ulei
- 1/2 ceapă
- 1/2 lămîie
- cîteva măsline
- sare


Mod de preparare


Icrele de știucă, fiind mai mari, se pot pregăti fără griș.
Se pun increle într-un castron adînc, se stoarce deasupra
lor zeama de la jumătate de lămîie, se adaugă uleiul treptat
și se amestecă energic cu o lingură de lemn.
Cînd amestecul este omogen, se toacă ceapa mărunt, se
freacă bine cu sare, se spală cu apă rece și se stoarce sau
se scurge cîteva minute.
Se pune ceapa peste icre, se mai amestecă cu lingura cîteva
minute, după care se pun pe o farfurie întinsă și se ornează
cu jumătăți de măsline.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.