Salată de Fasole Bătută




SALATĂ DE FASOLE BĂTUTĂ


Ingrediente

- 1/2 kg fasole boabe
- 1 morcov
- 1 păstîrnac
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lingură de bulion
- usturoi
- sare



Mod de preparare


Fasolea se pregătește ca în rețeta anterioară și se pune
la fiert cu un morcov și păstîrnac.
Cînd se poate consuma, se poate trece prin sită cu
zarzavat cu tot, se pune într-un vas adînc și se amestecă
cu usturoi pisat și sare, după gust.
Cînd se pune usturoiul se poate adăuga și puțin ulei
( salata va fi mai gustoasă ).
Se așază fasolea în salatieră, se ornează cu ceapă prăjită
în ulei și colorată cu bulion.
Salata se pune la rece, se servește în aceeași zi sau de pe
o zi pe alta, cu murături alături.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.