Salată de Ceapă



SALATĂ DE CEAPĂ

Ingrediente

- 2 - 3 cepe de apă
- 4 linguri de ulei
- 2 linguri bulion de roșii
- 1/2 lămîie
- sare
- piper măcinat


Mod de preparare


Ceapa se taie în două, se lasă în apă rece 1/2 oră,
după care se taie peștișori și se rumenește cu ulei
îndoit în apă.
Cînd ceapa devine sticloasă, se adaugă bulionul
desfăcut în apă rece, se sărează și se piperează
amestecul și se mai lasă pe foc pînă cînd scade bine.
Se răstoarnă în salatieră, se stropește cu zeama de
la jumătate de lămîie ; se servește lîngă friptură de
pasăre cu garnitură de orez.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.