Salată de Andive cu Sos de Muștar




SALATĂ DE ANDIVE CU SOS DE MUȘTAR


Ingrediente

- 4 - andive mijlocii
- 1 lingură de muștar
- 1 lingură de oțet
- 4 linguri de ulei
- sare
- 3 ouă fierte tari



Mod de preparare


Andivele se curăță de foile de deasupra și se taie în
bucăți mici, după ce s-au spălat sub jet de apă rece.
Andivele nu se țin în apă, pentru că se amărăsc.
Se face un sos din muștar, oțet și ulei, frecat repede
cu o lingură de lemn.
Cînd sosul devine consistent, se răstoarnă peste andive.
Sarea se adaugă în sos.
Se așază salata într-un vas adînc, se ornează cu felii de
ou fiert tare și se servește în aceeași zi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.