Salată de Andive cu Carne de Pasăre




SALATĂ DE ANDIVE CU CARNE DE PASĂRE


Ingrediente

- 1 piept de pui fiert
- 4 - 5 andive
- 1 ou
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 gogoșar murat
- 1 linguriță de muștar
- 1/2 lămîie
- 1 lingură de smîntînă


Mod de preparare


Se toacă carnea de pui care a fost fiartă și răcită,
apoi se pune într-un castron adînc.
Se pregătesc andivele ca în rețeta anterioară, se taie
felii groase de 1 cm și se pun peste carne.
La fel se procedează și cu gogoșarul.
Amestecul se omogenizează și se sărează, apoi se
acoperă cu maioneză.
Maioneza se pregătește din gălbenușul crud, peste
care se pune muștarul, zeama de la jumătate de lămîie
și uleiul turnat încet.
Salata se așază pe un platou, se ornează cu felii de
gogoșar murat și se servește imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.