Roșii Umplute cu Crudități




ROȘII UMPLUTE CU CRUDITĂȚI


Ingrediente

- 2 ouă fierte tari
- 200 g șuncă slabă
- 6 roșii mijlocii
- 2 linguri verdeață tocată
- miezul de la 2 salate verzi
- 1/2 lămîie
- 2 linguri de ulei
- sare
- usturoi


Mod de preparare


Se spălă roșiile, se scobesc cu un cuțit ascuțit și se
lasă să se scurgă.
Într-un vas adînc se taie șunca felii subțiri, se amestecă
cu ouăle tăiate felii, cu salata verde tocată mărunt și miezul
de la două roșii.
Se sărează amestecul și se condimentează cu usturoi tocat
mărunt sau cu piper măcinat.
Se stoarce zeama de la jumătate de lămîie peste amestec, se
pune ulei și se omogenizează, amestecînd ușor.
Se umplu roșiile, se pun pe un platou, se țin la rece cîteva ore
și se servesc întregi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.