Ouă Umplute cu Ficăței de Pasăre



OUĂ UMPLUTE CU FICĂȚEI DE PASĂRE


Ingrediente

- 6 ouă
- 4 ficăței fierți de pasăre
- verdeață tocată
- 1 linguriță de muștar
- sare
- piper măcinat



Mod de preparare


Ouăle se fierb în apă cu sare, se țin cîteva minute
în apă rece, se scot și se curăță de coajă.
Se taie pe lung, în două părți egale.
Gălbenușurile se pun într-o farfurie adîncă, se sfărîmă
bine, se amestecă apoi cu ficățeii de pasăre fierți și
tocați mărunt, cu verdeață tocată și o linguriță de muștar.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se umplu
jumătățile de albuș cu el.
Ouăle se sărează pe un platou de roșii și ardei gras.
După gust, ele pot fi servite alături de ficăței de pasăre
preparați în sos de vin.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.