Ouă Umplute cu Costiță Afumată



OUĂ UMPLUTE CU COSTIȚĂ AFUMATĂ


Ingrediente


- 6 ouă
- 100 g costiță afumată
- verdeață tocată
- 1 linguriță de muștar
- sare
- măsline


Se fierb ouăle, se țin cîteva minute în apă rece, după care
se curăță de coajă și se taie în două, pe lungul oului.
Se scot gălbenușurile, se pun într-o farfurie adîncă, se
frîmntă împreună cu costiță tocată mărunt, verdeață și
o linguriță de muștar.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, se
omogenizează și se umplu jumătățile de albuș.
Se așază ouăle umplute pe un platou ornat cu frunze de
salată verde și jumătăți de măsline și se servesc în aceeși zi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.