Ouă Umplute cu Brînză




OUĂ UMPLUTE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 6 ouă
- 100 g brînză dulce sau sărată
- verdeață tocată fin
- sare
- 1 lingură de smîntînă
- 6 măsline



Mod de preparare


Se fierb ouăle în apă cu sare, se țin cîteva minute în
apă rece după care se curăță de coajă și se taie pe
lungul lor în două părți egale.
Se scot gălbenușurile și se pun într-o farfurie adîncă,
se sfărîmă cu o furculiță și se amestecă cu brînza
dată pe răzătoare.
Amestecul se subțiază cu o lingură de smîntînă, se
sărează și se colorează cu verdeață tocată mărunt.
Cu acest amestec se umplu jumătățile de albuș, se
decorează cu măsline întregi și se servesc în aceeași zi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.