Ouă Țărănești




OUĂ ȚĂRĂNEȘTI


Ingrediente

- 6 ouă
- 2 - 3 cartofi fierți în coajă
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- 100 g slănină afumată
- cîteva fire de usturoi
- sare
- piper



Mod de preparare


Se curăță cartofii și se taie cubulețe, se pun într-o
cratiță cu ulei împreună cu o ceapă tocată mărunt,
cîteva fire de usturoi tocate, 100 g slănină tăiată
fîșii subțiri.
Se lasă focul mic și se acoperă cratița.
Se lasă să se rumenească toate și, cînd sînt gata, se
scot, se răstoarnă pe o farfurie și se înconjoară cu
șase ochiuri făcute în ulei.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.