Ouă cu Sos Picant




OUĂ CU SOS PICANT


Ingrediente


-  6 ouă fierte
- 10 măsline
- 1 ceapă mică
- 2 linguri de ulei
- 1 lingură de oțet
- 1 lingură de pastă de pește
- 1 linguriță de muștar



Mod de preparare


Ouăle, fierte în apă cu sare, se țin în apă rece, după
care se decojesc și se taie felii subțiri pe latul oului.
Se lucrează cu un cuțit bine ascuțit, ținut pe flacără
un minut.
Se pun feliile de ou în salatieră, după care se acoperă
cu un sos consistent făcut din : pasta de pește frecată
cu ulei și oțet și subțiată cu o linguriță de muștar.
Ceapa se toacă mărunt, se freacă cu sare și se spală
cu apă rece.
Sosul se amestecă cu ceapa înainte de a fi turnat peste ouă.
Deasupra salatei se pun cîteva măsline fără sîmburi.
Se servește imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.