Omletă cu Spanac



OMLETĂ CU SPANAC


Ingrediente

- 1 kg de spanac
- 4 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de lapte dulce
- sare
- piper măcinat
- 1 lingură de unt



Mod de preparare


Se spală spanacul frunză cu frunză, se pune să
clocotească în apă cu sare zece minute, după
care se scoate și se scurge bine.
Se toacă mărunt, se pune într-o cratiță emailată,
cu o lingură de unt, și se lasă să scadă bine.
Separat se face o omletă ca în rețeta anterioară,
se scoate și se pune pe un platou.
Spanacul bine scurs se așază peste omletă, se întinde
cu un cuțit ca să fie în strat uniform, apoi se rulează
și se taie omleta felii groase.
Omleta se servește caldă.
După gust, atît omleta cît și spanacul, se sărează și
se piperează.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.