Omletă cu Piept de Pasăre



OMLETĂ CU PIEPT DE PASĂRE


Ingrediente

- 4 ouă
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 1 linguriță de făină
- sare
- piper măcinat
- 1 piept de pasăre fiert
- 1 lingură de smîntînă
- verdeață tocată
- 1 ceașcă de ulei


Mod de preparare


Se face o omletă din cele patru ouă crude bătute
spumă cu o linguriță de făină și o ceașcă de
lapte dulce.
Făina și laptele fac omleta mai spornică și în
același timp o fac pufoasă.
Omleta se prăjește în ulei încins, după ce amestecul
de ouă,făină și lapte s-a sărat și s-a pipărat după
gust, apoi se scoate pe un platou.
Umplutura din piept de pui de pasăre se pregătește
astfel : carnea se fierbe bine în apă cu puțină sare.
Se scoate, se toacă cu un cuțit ascuțit, se amestecă
cu o lingură de smîntînă și verdeață tocată.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi
se pune deasupra omletei.
Se rulează încet, se taie felii groase, se servește caldă,
asortată cu roșii întregi și ardei gras.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.