Omletă cu Cartofi





OMLETĂ CU CARTOFI


Ingrediente

- 6 ouă crude
- sare
- piper măcinat
- 1/2 kg cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- 4 roșii
- 2 ardei



Mod de preparare


Se curăță cartofii, se spală și se dau pe răzătoarea mare.
Se spală în mai multe ape, se scurg în prosop curat și
se lasă deoparte.
Șase ouă se bat bine cu sare, piper măcinat și o ceașcă
de apă rece.
Cînd ouăle arată ca o spumă, se adaugă cartofi, se mai
bate amestecul un minut și se răstoarnă în tigaia cu ulei încins.
Omleta se întoarce cînd s-a rumenit pe o parte, trecînd-o
în altă tigaie.
Se face la foc mic.
Cînd s-a rumenit, se scoate pe un platou, se rulează, se
taie felii și se servește cu jumătăți de roșii sau de ardei gras.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.