Ochiuri cu Resturi de Carne




OCHIURI CU RESTURI DE CARNE


Ingrediente


- 300 g carne fiartă sau friptură rece
- 1 ceapă mică
- 1 castravete murat
- 1 linguriță de bulion
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel tocat
- 6 ouă


 Mod de preparare


Se taie carnea mărunt, se pune să se călească cu
o ceașcă tocată, un castravete murat tăit felii
subțiri și jumătate ceașcă de ulei.
Se acoperă cratița în timp ce fierbe și se lasă
pînă cînd se înmoaie castravetele.
Se adaugă o lingură de bulion și cîteva linguri
de apă sau de vin alb.
Cînd amestecul este gata și se poate consuma, se
ia 6 ochiuri făcute în ulei și se servesc imediat,
cu salata de sfeclă roșie și cu hrean.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.