Ficăței de Pasăre cu Ceapă



FICĂȚEI DE PASĂRE CU CEAPĂ


Ingrediente


- 3 - 4 ceape
- 200 - 300 g ficat de pasăre
- sare
- piper
- 1 lingură de bulion
- 2 - 3 linguri de ulei


Mod de preparare


Se curăță ceapa, se toacă mărunt, și ficatul se curăță
de pieliți, se spală sub jet de apă rece, se pune la scurs
și se scurge bine de apă, după aceea se pune ceapa la
călit, după ce s-a călit ceapa se pune ficatul
de pasăre peste ceapă, și se amestecă bine.
După aceea se pune o lingură de bulion, sare și piper
măcinat după gust.
După ce s-a făcut se servește cu mămăliguță caldă cu
orez sau piure, și cu murături.









ficăței de pasăre cu ceapă














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.