Bulz la Cuptor cu Brînză și Ou





BULZ LA CUPTOR CU BRÎNZĂ LA CUPTOR


Ingrediente

- Ouă
- smîntînă
- brînza



Mod de preparare


Se face o mămăligă, nu prea tare, o mămăliga moale, după ce
ați făcut mămăliga, se pune pe un prosop umed.
După aceea îtindeți mămăliga ca o foaie de cocă, și se unge cu un pic de margarină.


După ce ați uns mămăliga cu margarină, se pune un strat de smîntînă,



După ce ați pus smîntîna se pune un strat de brînză rasă.



După ce ați pus și brînza rasă, se rulează precum o ruladă.


Exact ca în imaginea alăturată.
După aceea se taie, felii mai groase, și se pune într-o tavă unsă cu
margarină, exect ca în imaginea alăturată.


După ce ați pun în tavă, se face cu mîna un loc mic, pentru a pune un
ou deasupra fiecărei rondele de mămăligă, cu smantînă și brînză rasă.



După aceea se bagă la cuptor timp de 10 sau 15 minute la foc mic, pînă
se fac ouăle de deasupra.




După ce sa făcut puteți mînca, se mai poate pune pe deasupra smantînă,
în cazul în care doriți poftă bună.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.